שום שחור
כמוסות שום שחור של נוטרי די מכילות מיצוי מרוכז של שום שחור במינון אופטימלי של 500 מ"ג שום שחור בכל כמוסה, ללא הטעם והריח האופייניים לשום.
מיוצר בפטנט חדשני ABG10+® של התססה בתנאים המעצימים את נוגדי החמצון שבשום, ובמיוחד את המרכיב הפעיל s-allyl cysteine (sac).
ללא רכיבים שעברו הנדסה גנטית וללא גלוטן. רכיבים טבעיים בלבד. 100% טבעוני.
- כשרות כשר למהדרין בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים
- תוקף 02/2026
יתרונות המוצר
• כמוסות צמחיות מתפרקות בקלות נטולות טעם וריח של שום
• מינון אופטימלי של 500 מ"ג מיצוי שום שחור בכל כמוסה
• בתהליך מיצוי טבעי, ללא חומרים משמרים וללא תוספת סוכר
• ללא רכיבים שעברו הנדסה גנטית
• ללא גלוטן
• 100% טבעוני
• הרכיבים עברו סדרת בדיקות בתקנים המחמירים בעולם כדי להבטיח את איכותם
• מופק בטכנולוגיה מתקדמת הממקסמת את יעילות החומרים הפעילים
• מיוצר ברישיון משרד הבריאות ועומד בתקן GMP
הוראות שימוש
• תוספי תזונה הם בעלי השפעה מצטברת, לכן על מנת להשיג את התוצאות הרצויות חשוב להקפיד על צריכה יומיומית לאורך זמן במינון המומלץ.
• ילדים, נשים בהריון ומניקות - לפני השימוש במוצר יש להיוועץ ברופא המטפל.
רכיבים
המידע שלפניך הינו מידע מקצועי מבוסס מחקרית לצרכי העשרה המתייחס לרכיבים בצורתם הטבעית ואינו מתייחס לתוסף תזונה זה או אחר.
- שום שחורשום שחור מותסס (Aged black garlic) הוא שום לבן שעובר תהליך אפייה ארוכה של כחודש. תהליך זה מעצים את כמות החלבונים ונוגדי החמצון הקיימים בשום. התססה זו גם מנטרלת את הטעם ואת הריח של השום.
מיצוי שום שחור מכיל אליצין ואליקסין באחוז גבוה, וגם - סלניום, ארגינין, גופרית, כמות גדולה של נוגדי חמצון ורכיבים חיוניים נוספים. ברפואה המסורתית משתמשים בו להתמודדות עם בעיות נשימה, גודש, דלקות ושיעול.
במחקרים נמצא כי השום השחור מסייע להורדת רמת הכולסטרול והטריגלצרידים, וכן לאיזון רמות השומן בדם [1] [4]. בנוסף, נמצא כי שום שחור תורם לבריאותם של כלי הדם והלב [1] [3], וכן ותומך בתהליכי ירידה במשקל [1] [2].
מחקרים
[1] PubMed Nutrition- Reduction of blood lipid parameters by a 12-wk supplementation of aged black garlic: a randomized controlled trial- Eun-Soo Jung 1, Soo-Hyun Park 1, Eun-Kyung Choi 1, Beun-Ho Ryu 2, Byung-Hyun Park 3, Dal-Sik Kim 4, Young-Gon Kim 5, Soo-Wan Chae 6 Published Sep 2014
[2] Journal of Functional Foods- Volume 9, , Pages 98-108 Methanolic extract of black garlic ameliorates diet-induced obesity via regulating adipogenesis, adipokine biosynthesis, and lipolysis Author links open overlay panelYi-ChenChenaTsai-HuaKaobChin-YinTsengcWei-TangChangdChin-LinHsude. Published July 2014
[3] PubMed Int J Mol Sci- Aged (Black) versus Raw Garlic against Ischemia/Reperfusion-Induced Cardiac Complications Attila Czompa 1, Kitti Szoke 2, Jozsef Prokisch 3, Alexandra Gyongyosi 4, Istvan Bak 5, Gyorgy Balla 6 7, Arpad Tosaki 8, Istvan Lekli 9 Published Mar 2018
[4] PubMed Nutr Res Pract -The effects of black garlic (Allium satvium) extracts on lipid metabolism in rats fed a high fat diet- Ae Wha Ha 1, Tian Ying 1, Woo Kyoung Kim 1 Published Feb 2015
צפיתי בהם לאחרונה
-
שום שחור
כמוסות שום שחור מותסס פטנטי139.90 ₪